Често задавани въпроси

Обща информация

Правим всичко възможно, за да получим пратката ви възможно най-скоро. Обикновено можем да изработим персонализиран продукт за вас в рамките на 3-4 работни дни. Времето за доставка зависи от крайния превозвач, но обикновено отнема допълнителни 3-4 работни дни.
Доставката е безплатна.
За повече информация относно плащането и доставката, моля, вижте Доставка и плащане.
Да, имаме голям опит в опаковането и транспортирането на огледала и повреди почти не се срещат или се срещат в много редки случаи. В случай на повреда при доставката трябва да се напише протокол за повреда и обикновено ситуацията се решава чрез изпращане на нова бройка.
Ако разполагате с код за отстъпка, приложете го в последната стъпка на поръчката ("преминете към плащане → Поръчка → Имате ли ваучер за отстъпка?" След като кликнете върху него, ще се появи поле, в което можете да въведете кода си за отстъпка.) Отстъпката ще бъде приспадната в края на поръчката.

С продукта

Непосредствено върху огледалото, стандартно в средата, има бутон, символизиращ 3 вълни, който включва и изключва отоплението.
Замъгленото огледало ще започне да се размътва в средата за около 2 минути. По цялата дължина на огледалото ще се размъти за около 5 минути. Препоръчваме ви да включите нагревателната подложка преди душ, за да може тя да се нагрее и огледалото да не се замъгли.
Отоплението няма вграден таймер, така че трябва да го включвате, но и изключвате.
Това зависи от личните предпочитания на всеки клиент, но ако изберете сензорен превключвател, няма да загубите възможността да контролирате и регулирате интензивността на осветлението според нуждите си.
Да, това е възможно. Всичко трябва да се консултира с нас или да се запише в бележките при поръчката.
Да, огледалото винаги запомня последните настройки, които сте направили.
Да, осветлението на огледалото е достатъчно, но то трябва да се използва главно за осветяване на детайлите и за декоративни цели. В допълнение към LED огледалото препоръчваме да осветите банята с друг основен източник на светлина.
За банята нашите клиенти най-често избират по-хладна температура на светлината, т.е. 4000-7000К. За коридора и другите помещения препоръчваме 3000-4000К.
Огледалото не е предназначено да се включва директно в контакт. На гърба му има електрически проводници, които трябва да се свържат с проводника, излизащ от стената. Препоръчваме ви да оставите свързването на кабелите на експертите.

Снимки от доволни клиенти

Имате ли огледало DARAMIO в банята си или в друг интериор?

Ще се радваме, ако ни го покажете. Моля, изпратете ни снимки по електронната поща: info@daramio.com.
Когато споделяте в социалните мрежи, не забравяйте да добавите #Daramio към публикацията или да ни тагнете @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент
Daramio - снимка на огледалото от клиент